Вижте цялото видео на Мария Захарова, която казва, че: „ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ06:54

  • 3,014 views
Published on 01.07.2017

Пълната версия на филмът с Мария Захарова!

Припомняме, че Борис Анзов подари на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова кошница с цветя, аранжирани под формата на българското национално знаме, и народни носии за нея и нейната дъщеря, предаде RT

Той предаде поздрав от община Несебър за „Вас, всички жени в Русия и страните от бившия СССР за 8 март“, каза журналистът Борис Анзов. Днес България има повече от всякога нужда от защита пред заканите идващи от ориента ! Ердоган заяви заедно със свои четири министри, че ще започнат да пускат всеки месец по 15 000 мигранти към Европа !

Логично е да се притесняваме, защото пътят им минава през България и ако ние нямаме граница то нашите съседни има добре охранявани граници ! Ние от Булресс сме силно притеснени от случващото се ! И ако днес нашият президент търси помощ от Европа да доидат и да охраняват границата ни !

Дали не трябва да се вслуша и в думите на Мария Захарова: „ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ ВИ В ТОВА“! И да поискаме помощ и от Русия ! Надяваме се думите на Захарова да не сме ги интерпретирали погрешно !

Но в крайна сметка Борис Анзов и „Медия Мост България“ и медийната група на Булпресс отдавна говорим за проблемите и дори Борис Анзов ни предостави филм за пътя на мигрантите, но уви – службите бездействат, а заплахата нараства с всеки един час!

И ако тази Европа, която съществува от десетина години няма да ни защити не е ли време да се обърнем за помощ към Русия, която от векове ни е спасявала?

Време е да се допитаме до народа, време е за спасение на Отечеството ни !

Да припомним на всички, които някога са били в казармата или в службите и ведомствата, на всеки един без значение от пол и религия, на всеки един, който живее и се труди в България в Конституцията е записано:

В чл. 59 на Основния закон на Републиката е записано: „(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"