Интервю на Борис Анзов с легендарния Бедрос Киркоров народен артист на РФ 2016 на Български език10:31

  • 538 views
Published on 01.07.2017

„МЕДИА МОСТ БЪЛГАРИЯ“ и НПО ЩО Е МАКЕ, СЕ Е ЮНАК-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, представят ексклузивно интервю на Борис Анзов с легендарния Бедрос Киркоров първи изпълнител на песента „Стоит над горою Алеша – в Болгарии русский солдат“ заслужен и народен артист на РФСР и РФ!

Уникален и Велик Българин с Главна Буква, Баща на друга Българска легенда Филип Киркоров!!!! Секи ден рекламиращи България в Русия и не само!!!

Бедрос Киркоров е Заслужен Народен Артист на РФ, един голям истински Българин патриот, певец, композитор, писател и общественик, когото имам честта лично да познавам с годините в Русия.
На 24 Февруари 2016 г. в Москва в Държавната Руска Дума се откри изложба на тема „Руско-турската освободителна война (1877 – 1878) в гравюри” В откриването участва българска правителствена делегация в състав: Извънредния и Пълномощен Посланик на Република България в Русия г-н Бойко Коцев, Красимир Велчев от партия ГЕРБ, Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт, Петър Кънев от БСП. Изложбата, гравюри подчертава решителния руски принос в решаването на главната историческа задача, която стои пред българския народ в течение на 5 вековното османско робство, а именно възстановяване на българската държавност. Надеждата е изложбата да стане начало на серия от разговори между парламентаристите, за подобряване на Българо-Руските отношения, които бяха развалени в последните години.

Ние от НПО „Що е Маке, се е Юнак-Българи Юнаци“ Разбираме света единствено като поле за културно съревнование между народите. и сме яри последователи на Гоце Делчев, българския революционер и национален герой.

От Русия Москва за „Медиа Мост България“ Борис Анзов

За Вас предаде от Москва Борис Анзов – член-кореспондент на Булпресс

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"